Handelsbetingelser for Stregfabrikken

Generelle oplysninger

Stregfabrikken
Grønnegården 234
2670 Greve
CVR nr.: 34335176
Telefon: 22679356
E-mail: niels@stregfabrikken.dk

Priser

Stregfabrikken tager forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholder Stregfabrikken sig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Stregfabrikken modtager betaling med Visa, American Express, Mastercard. Alle beløb er i DKK Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Stregfabrikken benytter Postnord til forsendelse og sendes hurtigst muligt efter bestilling.
Varene pakkes forsvarligt og du skal regne med en levering på 3-5 hverdage efter bestilling.

FORTRYDELSE

Ifølge dansk lovgivning er der 14 dages fortrydelsesret på køb over webshop. Du skal selv betale for at få sendt varen retur. Varen modtages kun, hvis den er sendt forsvarligt, og er uden synlig skade.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Stregfabrikken
Grønnegården 234
2670 Greve
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen.
Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
  Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
  Fortrydelse skal anmeldes senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på niels@stregfabrikken.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur, skal du sende varen til:
  Stregfabrikken
  Grønnegården 234
  2670 Greve

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af fakturaen i pakken.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, Stregfabrikken har modtaget den retur.
Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Stregfabrikken kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.