PERSONDATAPOLITIK HOS STREGFABRIKKEN

Stregfabrikken indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant og vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Stregfabrikken.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholdes altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Stregfabrikken opbevarer dine persondata, så længe der er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger der indsamles:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra Stregfabrikken er der brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde services. Der bruges bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger webshoppen.

Der indhentes oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Stregfabrikken indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger hjemmesiden
  • Foretager køb via webshoppen

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på stregfabrikken.dk er Niels Hovmand-Hansen.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhentes for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos Stregfabrikken. Din e-mailadresse indhentes for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Stregfabrikken sælger ikke dine persondata til tredjemand og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Stregfabrikken har hjemmesiden hos Simply.com, som fungerer som databehandler. Alle persondata som du oplyser på hjemmesiden i forbindelse med køb vil blive opbevaret i Simply.com’s datacentre.

Stregfabrikken benytter Mailerlite.com til udsendelse af nyhedsbreve. Persondata du oplyser i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet bliver opbevaret i Mailerlite’s datacentre, som er placeret i EU.

Stregfabrikken bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere ydelserne bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelserne. Databehandlerne behandler kun personoplysninger efter Stregfabrikkens instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til niels@stregfabrikken.dk.