COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS STREGFABRIKKEN
IntroduktionNår du besøger hjemmesiden bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit er der uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandteringHvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

PERSONOPLYSNINGER


Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, så indsamles og behandles  en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i en konkurrence, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via hjemmesiden.
Der indsamles og behandles typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.


Sikkerhed
Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvendes oplysningerne til at optimere og forbedre  services og indhold.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen. Perioden for opbevaring afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt der benyttes tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. 
Der benyttes derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af Stregfabrikken og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til niels@stregfabrikken.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at Stregfabrikken skal behandle dine personoplysninger, eller at behandlingen af dine personoplysninger skal begrænses, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
StregfabrikkenGrønnegården 2342670 Greve E-mail: niels@stregfabrikken.dk